Onroerend goed

De koop en verkoop van onroerend goed (ook wel vastgoed of onroerende zaak genoemd) is een complex proces. De bank wil pas een hypotheek geven als iemand daadwerkelijk eigenaar van een huis is. De verkopende partij wil het huis echter pas overdragen als hij er zeker van is dat hij zijn geld krijgt. Het verkoopbedrag van het huis moet ook nog eens zonder complicaties van de ene bank naar de andere bank overgeheveld worden.

De (kandidaat-)notaris van RijksBredius is de spil in dit hele proces. Hij begeleidt de verkoper en koper en zorgt dat alle afspraken formeel worden vastgelegd.

Een huis kopen

Er komt best veel kijken bij het kopen van het huis. Koudwatervrees? Nee dat hoeft niet. Hieronder staan een aantal belangrijke zaken waaraan je moet denken als je een huis koopt. En als je er niet uitkomt, dan helpt RijksBredius je graag.

Je huis verkopen

Je hebt een koper voor je huis gevonden. Het is belangrijk voor je dat de koop doorgaat want je wilt wellicht zelf een nieuw huis kopen of je hebt al een nieuw huis gekocht. Kortom: Op zoek naar zekerheid. Met het vinden van een koper ben je er nog niet.

administr@torOnroerend goed